Analýza nabídky zájezdů do USA na současném trhu v České republice - Jirsová, Simona; Petrů, Zdenka, 1953-; Novotný, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této diplomové práce je vytvořit analýzu produktového portfolia nabízeného vybranými cestovními kancelářemi působícími na trhu České republiky do Spojených států amerických. Autorka práce si klade za cíl zachytit trendy, které jsou v současné době charakteristické pro cestování do této destinace, zejména v souvislosti s nedávnými legislativními změnami učiněnými ze strany vlády Spojených států amerických. Analýza se opírá o podrobnou charakteristiku destinace, trendů ve výjezdovém cestovním ruchu občanů České republiky do Spojených států amerických a na základě zjištěných údajů konfrontuje současnou nabídku cestovních kanceláří s možnostmi trhu a stranou poptávky.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní kanceláře; cestovní ruch; diplomové práce; travel agencies; tourism; master's theses