Operativní řízení ve firmě Ekvita, s. r. o - Doležal, Ondřej; Svobodová, Hana, 1961-; Bláha, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se věnuje operativnímu řízení výroby ve firmě Ekvita spol. s r.o., zabývající se zakázkovou strojírenskou výrobou. V práci je popsána firma z hlediska provozního managementu, operativního řízení výroby a programového vybavení řízení výroby - programu Herakles, se zaměřením na zkoumání jeho možností a zlepšení využití ve firmě. V závěru je navrženo několik námětů na zlepšení využití programu.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; plánování; výroba; bakalářské práce; planning; production; bachelor's theses