Podnikatelský plán - specifika internetového prodeje - Pokorná, Ela (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vytváření a realizace podnikatelského plánu k založení elektronického obchodu. Ráda bych s důrazem na praktickou stránku věci a specifika podnikání na internetu postihla jednotlivé části plánu jako je například volba právní formy podnikání, formulace záměru, výběr sortimentu, analýza trhu a konkurence, finanční kalkulace, marketing a propagace v silně konkurenčním internetovém prostředí a další. Praktickou část věnuji přípravě a tvorbě elektronického obchodu s bižuterií "Nápadité šperky", který jsem v nedávné době založila.