Procesní analýza společnosti KSB s.r.o. - Trpák, Aleš (2010)
Diplomová práce je zaměřena na optimalizaci podnikových procesů na základě procesní analýzy s návazností na konkrétní společnost ze segmentu malých podniků. Cílem práce je optimalizace vybraných významných procesů společnosti KSB s.r.o. V teoretické části je vysvětlen rozdíl mezi procesním a funkčním řízením, jsou zde popsány základní metody modelování procesů, standardy modelování procesů a výběr vhodné metody pro účely praktické části s přihlédnutím k charakteru společnosti KSB s.r.o. V praktické části je zpracována samotná procesní analýza společnosti a návrh změn jednotlivých procesů dle vybrané metody modelování a optimalizace.