Procesní analýza společnosti KSB s.r.o. - Trpák, Aleš; Oškrdal, Václav; Matuštík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Diplomová práce je zaměřena na optimalizaci podnikových procesů na základě procesní analýzy s návazností na konkrétní společnost ze segmentu malých podniků. Cílem práce je optimalizace vybraných významných procesů společnosti KSB s.r.o. V teoretické části je vysvětlen rozdíl mezi procesním a funkčním řízením, jsou zde popsány základní metody modelování procesů, standardy modelování procesů a výběr vhodné metody pro účely praktické části s přihlédnutím k charakteru společnosti KSB s.r.o. V praktické části je zpracována samotná procesní analýza společnosti a návrh změn jednotlivých procesů dle vybrané metody modelování a optimalizace.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses