Metodika předprodejní analýzy eWay-CRM - Lalinský, Jan (2010)
Tato práce se zabývá návrhem metodiky předprodejní analýzy českého produktu eWay-CRM pro společnost eWay System, s.r.o. Vychází z dostupných materiálů k této problematice ve světě i zahraničí a existujícímu postupu ve společnosti.