Metodika předprodejní analýzy eWay-CRM - Lalinský, Jan; Basl, Josef, 1961-; Doležal, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá návrhem metodiky předprodejní analýzy českého produktu eWay-CRM pro společnost eWay System, s.r.o. Vychází z dostupných materiálů k této problematice ve světě i zahraničí a existujícímu postupu ve společnosti.
Vedoucí práce: Josef Basl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; obchod; diplomové práce; commerce; master's theses