Metodika tvorby e-learningových kurzů - Soukupová, Jana; Střížová, Vlasta, 1946-; Franc, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce seznamuje čtenáře s problematikou tvorby e-learningových kurzů. Teoretická část vysvětluje základní pojmy e-learningu, uvádí technologické formy i používané nástroje a dává tím základy pro pochopení jeho fungování a významu. Neopomíjí také jeho výhody a nevýhody. Hlavní částí práce je navržení metodiky tvorby e-learningových kurzů, která je založená na specifikách e-learningového vzdělávání. Metodika je primárně určena pro akademické prostředí, ve kterém se nejčastěji kurzy vytvářejí. Použití metodiky je následně ukázáno na příkladu zpracování části vysokoškolského předmětu.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; e-learning; diplomové práce; e-learning; master's theses