Využití procesního a projektového řízení v prostředí dynamických změn - Lev, Petr; Kačín, Radovan; Hrůzová, Helena, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá problematikou řízení podniku v době dynamických změn, které funkčně nastavená organizace nedokáže efektivně zvládat. Řešením je zavedení procesního a projektového řízení. V teoretické části se seznámíme s principy projektového a procesního řízení a jejich efektivního propojení a využití v prostředí reálného podnikání. Z uvedené problematiky se zaměříme především na nastavení odpovědností a pravomocí projektových manažerů a vlastníků procesů a jejich nezbytné kompetence. Na reálném příkladu zachytíme a posoudíme výsledky před a po zavedení nového systému řízení.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses