Operations Acceptance Management - Suchá, Ivana (2010)
Tato práce se zabývá procesem Operations Acceptance Management, jehož hlavní náplní je řízení Operations Acceptance testů (OAT). V první části se autor zaměřuje na teoretické zakotvení problému v rámci nejlepších praktik ITSM frameworku ITIL. Diskutovány jsou přínosy, problematická místa procesu i možnosti jeho automatizace. Druhá část práce obsahuje případovou studii z DHL IT Services (Prague), kde bylo zavedeno řešení optimalizace celkového workflow procesu pomocí jednoduchých webových aplikací a na jehož vzniku se autor této práce osobně podílel.