Operations Acceptance Management - Suchá, Ivana; Bruckner, Tomáš, 1974-; Kozderka, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá procesem Operations Acceptance Management, jehož hlavní náplní je řízení Operations Acceptance testů (OAT). V první části se autor zaměřuje na teoretické zakotvení problému v rámci nejlepších praktik ITSM frameworku ITIL. Diskutovány jsou přínosy, problematická místa procesu i možnosti jeho automatizace. Druhá část práce obsahuje případovou studii z DHL IT Services (Prague), kde bylo zavedeno řešení optimalizace celkového workflow procesu pomocí jednoduchých webových aplikací a na jehož vzniku se autor této práce osobně podílel.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses