Osobní a rodinné finance - rozdíly mezi ČR a Kyrgystán - Turdaliev, Kanat (2010)
Základní rozdíly rodinných financí v Česku a Kyrgyzstánu. Vnímaní bohatství a jejich význam, rozvoj ekonomiky, kulturní odlišnosti a vztah k penězům