Osobní a rodinné finance - rozdíly mezi ČR a Kyrgystán - Turdaliev, Kanat; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Základní rozdíly rodinných financí v Česku a Kyrgyzstánu. Vnímaní bohatství a jejich význam, rozvoj ekonomiky, kulturní odlišnosti a vztah k penězům
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Kyrgyzstán; bakalářské práce; Kyrgyzstan; bachelor's theses