Postoptimalizační změny v dopravním problému - Hesounová, Kristýna (2010)
Práce se zabývá postoptimalizačními změnami v dopravním problému. Postoptimalizační analýza vysvětluje, jak je optimální řešení ovlivněno dodatečnými změnami zadání. Nejdříve je uvedena teorie nutná pro pochopení dané problematiky. Dále jsou objasněny postupy používající se při změnách pravých stran omezení, změnách hodnot cenových koeficientů a změnách počtu omezení. Jednotlivé změny jsou předvedeny na příkladech.