Postoptimalizační změny v dopravním problému - Hesounová, Kristýna; Lagová, Milada, 1941-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce se zabývá postoptimalizačními změnami v dopravním problému. Postoptimalizační analýza vysvětluje, jak je optimální řešení ovlivněno dodatečnými změnami zadání. Nejdříve je uvedena teorie nutná pro pochopení dané problematiky. Dále jsou objasněny postupy používající se při změnách pravých stran omezení, změnách hodnot cenových koeficientů a změnách počtu omezení. Jednotlivé změny jsou předvedeny na příkladech.
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses