Projekty obcí do fondů Evropské unie - Opolcer, Lukáš (2007)
Práce je zaměřena na analýzu náročnosti zpracování projektů obcí do fondů Evropské unie a dále na identifikování problémů v malých obcích se zpracováním takových projektů. V prvém kroku provedu analýzu a zhodnocení systému čerpání fondů EU v ČR, dále provedu přímé zpracování CBA zvoleného projektu a ve třetím kroku se metodou dotazníkového šetření pokusím zjistit problémy, se kterými se obce potýkají a jakým způsobem je řeší.