Projekty obcí do fondů Evropské unie - Opolcer, Lukáš; Krbová, Jana, 1962-; Mikešová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce je zaměřena na analýzu náročnosti zpracování projektů obcí do fondů Evropské unie a dále na identifikování problémů v malých obcích se zpracováním takových projektů. V prvém kroku provedu analýzu a zhodnocení systému čerpání fondů EU v ČR, dále provedu přímé zpracování CBA zvoleného projektu a ve třetím kroku se metodou dotazníkového šetření pokusím zjistit problémy, se kterými se obce potýkají a jakým způsobem je řeší.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strukturální politika; strukturální fondy; programy a projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; structural adjustment; structural funds; programs and projects; master's theses