Strategická analýza podniku - Maříková, Michaela (2008)
Cílem této diplomové práce je zpracování strategické analýzy podniku Minesa s.r.o. prostřednictvím externí a interní analýzy. Na základě výsledků provedených analýz zformulovat strategii a navrhnout případná doporučení pro budoucí vývoj podniku.