Strategická analýza podniku - Maříková, Michaela; Dvořák, Jiří; Benesova, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této diplomové práce je zpracování strategické analýzy podniku Minesa s.r.o. prostřednictvím externí a interní analýzy. Na základě výsledků provedených analýz zformulovat strategii a navrhnout případná doporučení pro budoucí vývoj podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses