Strategická analýza podniku - Nováková, Veronika; Kovář, František, 1940-; Kultová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
V práci je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí firmy. Využita je především analýza odvětví, PEST analýza, Porterův model 5 sil, 4C, analýza zdrojů podniku, finanční a SWOT analýza. Nejprve jsou uvedeny teoretické poznatky a na jejich základě je vypracována praktická část. Výsledekem práce je návrh všeobecné a propagační strategie firmy.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor dipl. práce]; konkurenční výhoda; analýza; konkurence; diplomové práce; competitive advantage; analysis; competition; master's theses