Podnikatelský plán - Mejzlíková, Lenka; Kovář, František, 1940-; Dostál, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Zpracování podnikatelského plánu konkrétní firmy, provedení ekonomického hodnocení metodou finanční analýzy.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikatelské projekty; projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; project management; master's theses