Naplňování komunitního plánu sociálních služeb ve vybraném městě - Kopřivová, Lucie (2009)
Diplomová práce je zaměřena na naplňování komunitního plánu sociálních služeb v Olomouci. V teoretické části jsou uvedena základní východiska sociální politiky, jsou zde charakterizovány sociální služby s důrazem na služby poskytované dětem a seniorům a také jsou uvedeny právní dokumenty, které mají vliv na poskytování sociálních služeb. V praktické části jsou porovnávány stanovené cíle u vybraných cílových skupin s jejich realizací, u nalezených problémů byly navrženy aktivity, činnosti a procesy směřující k efektivnímu naplňování komunitního plánu sociálních služeb.