Naplňování komunitního plánu sociálních služeb ve vybraném městě - Kopřivová, Lucie; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Diplomová práce je zaměřena na naplňování komunitního plánu sociálních služeb v Olomouci. V teoretické části jsou uvedena základní východiska sociální politiky, jsou zde charakterizovány sociální služby s důrazem na služby poskytované dětem a seniorům a také jsou uvedeny právní dokumenty, které mají vliv na poskytování sociálních služeb. V praktické části jsou porovnávány stanovené cíle u vybraných cílových skupin s jejich realizací, u nalezených problémů byly navrženy aktivity, činnosti a procesy směřující k efektivnímu naplňování komunitního plánu sociálních služeb.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sociální služby; komunitní plánování; normy a standardy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; community planning; standards; master's theses