PR neziskového projektu - Poláková, Pavla (2009)
Práce se zabývá oborem Public relations, jeho cíly a nástroji a zaměřuje se na neziskový projekt Pět P. Představuje tento dobrovolnický program v jeho české i zahraniční podobě. V praktické části je proveden výzkum pomocí dotazníkového šetření a jsou zmapovány metody získávání dobrovolníků do programu a navržena možná řešení ke zvýšení efektivity náborových aktivit.