PR neziskového projektu - Poláková, Pavla; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Balcarová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá oborem Public relations, jeho cíly a nástroji a zaměřuje se na neziskový projekt Pět P. Představuje tento dobrovolnický program v jeho české i zahraniční podobě. V praktické části je proveden výzkum pomocí dotazníkového šetření a jsou zmapovány metody získávání dobrovolníků do programu a navržena možná řešení ke zvýšení efektivity náborových aktivit.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: dobrovolnictví; public relations; management [obor dipl. práce]; Program Pět P; diplomové práce; voluntarism; public relations; master's theses