Destinační marketing a management - Kocková, Jitka; Hesková, Marie, 1948-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce mapuje teoretické aspekty destinačního managementu a marketingu. Definuje destinační management a trvale udržitelný rozvoj cestovního ruchu. V práci je aplikován destinačního management a marketing v destinaci Sokolovsko. Pro tuto destiaci je navržena marketingová strategie a marketingový mix.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch; marketing destinací; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; destination marketing; master's theses