Získávání a výběr zaměstnanců - Peterová, Lenka (2010)
Cílem diplomové práce je analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Nestlé ČR a zároveň návrh, jak zlepšit dané procesy ve výše zmíněné společnosti.