Získávání a výběr zaměstnanců - Peterová, Lenka; Šikýř, Martin, 1974-; Braha, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Nestlé ČR a zároveň návrh, jak zlepšit dané procesy ve výše zmíněné společnosti.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses