Řešení daňové a právní struktury skupiny Tescoma - Hasoňová, Martina; Kříž, Radim, 1965-; Chára, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se zabývá právní úpravou koncernového práva v České republice a s ní související problematikou daňové optimalizace koncernu podnikajícího v mezinárodním prostředí. Prvním cílem diplomové práce je zmapování ovládacích a řídících vztahů a z nich plynoucích povinností ve skupině Tescoma. Druhým cílem je prozkoumání skupiny Tescoma z pohledu daňové optimalizace a porovnání výhod a nevýhod možných změn ve struktuře skupiny.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses