Analýza marketingové strategie sportovního klubu - Šedivý, Jan; Král, Pavel; Voborská, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce analyzuje marketingovou strategii hokejového klubu a navrhuje doporučení pro zlepšení aktuálního stavu. Analýza marketingové strategie využívá informací z provedeného marketingového průzkumu a situační analýzy, v rámci které je zpracován Porterův model pěti sil a anylýzy PEST a SWOT.
Vedoucí práce: Pavel Král
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický marketing; sport; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic marketing; sport; master's theses