Zhodnocení ekonomického vývoje vybraných rozvojových a transitivních ekonomik - Kylíšková, Michaela; Dvořák, Pavel, 1948-; Vopátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V mé diplomové práci jsem se zaměřila na ekonomický vývoj Indie a Číny. Cílem práce je srovnat úspěšnost transformace na základě analýzy makroekonomického vývoje. Celápráce je rozdělena do tří částí. V první části uvádím teoretická východiska práce. V druhé části popisuji ekonomický vývoj včetně hlavních ekonomických reforem. Poslední část obsahuje srovnání makroekonomických ukazatelů a celkové hodnocení uplatněných metod transformace.
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: ekonomická transformace; Čína; Indie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic transformation; China; India; master's theses