Podpora malého a středního podnikání v České republice - Klimešová, Markéta (2009)
Práce přehledně shrnuje a charakterizuje dostupné programy pro malé a střední podnikatele v oblasti cestovního ruchu. Je zaměřená na programy ze Strukturálních fondů a z programů vlády České republiky. Také má ukázat tvorbu projektu pro žádost o dotaci ze Strukturálních fondů.