Podpora malého a středního podnikání v České republice - Klimešová, Markéta; Pevná, Jana; Valenta, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce přehledně shrnuje a charakterizuje dostupné programy pro malé a střední podnikatele v oblasti cestovního ruchu. Je zaměřená na programy ze Strukturálních fondů a z programů vlády České republiky. Také má ukázat tvorbu projektu pro žádost o dotaci ze Strukturálních fondů.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch; podnikání; strukturální fondy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; business; structural funds; bachelor's theses