Popis a analýza prostředí produktu - Srbecký, Michal; Pirožek, Petr, 1971-; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce pojednává o čínském automobilovém trhu, jeho charakteristice, shrnutí a návrhu modelu určeného přímo pro tento a jemu podobné asijské trhy. Práce je aplikovaná na podnik Škoda Auto.
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: automobilový průmysl; segmentace trhu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; automobile industry; market segmentation; bachelor's theses