Činnost regionálních cestovních kanceláří a agentur - Fendrych, David; Musil, Martin, 1976-; Jaderná, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a porovnat existenci, činnost a roli cestovních kanceláří a agentur v České republice, které se zabývají příjezdovým a domácím cestovním ruchem v konkrétním regionu. Práce se zaměřuje na region Jižní Čechy, jenž je dále v textu blíže definován. Stěžejní metodou při této analýze je průzkum katalogů a webových stránek cestovních kanceláří a agentur, působících v tomto regionu. Informace o nabízených službách a produktech se dále zkoumají v dílčích analýzách podle jednotlivých hledisek.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch; cestovní kanceláře; management destinací; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; travel agencies; destination management; bachelor's theses