Ochrana spotrebiteľa v podmienkach EÚ - Kubiš, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práca analyzuje úroveň ochrany spotrebiteľa v podmienkach Európskej únie so zameraním na legislatívne úpravy poskytovania vybraných služieb cestovného ruchu a ich dodržovanie. Poukazuje na aspekty a normy, ktoré musí brať poskytovateľ služieb v podtaz z dôvodu ochrany spotrebiteľa. Z analýzy vyplýva, že stupeň ochrany spotrebiteľa v cestovnom ruchu je na vysokej úrovni a že v najbližších rokoch možno čakať zlepšenie podmienok podnikania leteckých spoločností, s tým spojené zlepšenie prostredia aj pre spotrebiteľov a ďalší rozvoj tohto odvetvia.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch; ochrana spotřebitele; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; consumer protection; bachelor's theses