Analýza spokojenosti návštěvníků s doplňkovými službami zoologické zahrady - Havlová, Lenka; Nový, Jan, 1966-; Langr, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Průzkum spokojenosti zákazníků se službami zoologické zahrady se zaměřením na služby doplňkového charakteru. Jedná se především o oblast stravování, služeb pro rodiče s dětmi a všeobecně zázemí pro návštěvníky. Z vyhodnocených informací budou vypracovány závěry a doporučení pro další zlepšování daných služeb.
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: doprovodné služby; zoologické zahrady; spotřebitelské chování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; customer services; Zoos; consumer behavior; bachelor's theses