Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Čech, Adam (2009)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat společnost Propom s.r.o., popsat a analyzovat konkrétní nástroje marketingového mixu a následné zhodnocení.