Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Čech, Adam; Karásková, Hana; Šupitar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat společnost Propom s.r.o., popsat a analyzovat konkrétní nástroje marketingového mixu a následné zhodnocení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: elektronický obchod; marketing; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; SWOT analýza; bakalářské práce; electronic commerce; marketing; advertising; bachelor's theses