Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Naturel s.r.o. - Raudová, Denisa (2009)
Cílem práce je analyzovat jednotlivé nástroje marketingového mixu firmy Naturel s.r.o. a poté vytvořit návrh na jejich vylepšení.