Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Naturel s.r.o. - Raudová, Denisa; Karásková, Hana; Chrudimská, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je analyzovat jednotlivé nástroje marketingového mixu firmy Naturel s.r.o. a poté vytvořit návrh na jejich vylepšení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; reklama a propagace; prodej; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; advertising; selling; bachelor's theses