Audit webových stránek prodejců výpočetní techniky - Růžek, Pavel; Molnár, Zdeněk, 1939-; Žemlička, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza webových stránek prodejců výpočetní techniky. Po provedené analýze bude následovat vyhodnocení zjištěných výsledků a návrhu správného řešení. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se zabývá chováním zákazníků a aspekty kvalitně vytvořených stránek. Jedná se o viditelnost, použitelnost, přístupnost stránek a jejich technické a grafické zpracování. Tyto prvky jsou základem pro sestavení metodiky, pomocí které budou jednotlivé webové stránky analyzovány. Praktická část práce obsahuje detailní audit pěti vybraných internetových stránek, v rámci kterého je zahrnuto i uživatelské testování náhodně vybranými respondenty. Po detailní analýze následuje sumarizace výsledků hodnocení jednotlivých firem. Výstupem diplomové práce je přehled kvality webových prezentací testovaných společností . Hlavním přínosem diplomové práce je celková analýza a konkrétní návrh vylepšení webových stránek prodejců výpočetní techniky.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; analýza; audit; diplomové práce; analysis; auditing; master's theses