Hodnocení marketingového mixu v jazykové škole Caledonian School - Tomášková, Lucie; Procházková, Markéta; Vosol, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce se orientuje na zhodnocení stávajícího marketingového mixu v jazykové škole Caledonian School a v případě nalezení mezer navržení možných řešení. Celá práce je rozdělena do tří na sebe navazujících částí: teoretickou, praktickou a hodnotící část. V první části je uvedena historie marketingového mixu, zvláštnosti marketingu v oblasti služeb, strategické marketingové plánování a podrobný popis jednotlivých prvků marketingového mixu v oblasti služeb. V praktické části je prezentována jazyková škola Caledonian School, důležité náležitosti při výběru vhodné jazykové školy, členství v Asociaci jazykových škol ČR a v neposlední řadě pečlivě popsané prvky marketingového mixu konkrétně využité pro tuto jazykovou školu. Ve třetí části je prezentováno poslání Caledonian School, SWOT analýza, vyhodnocení výsledků vlastního výzkumu a zhodnocení nástrojů marketingového mixu uplatňovaného v Caledonian School. V závěru jsou přehledně shrnuty výsledky výzkumu i výše zmíněné poznatky.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses