Obnova vozového parku DPP - ED - Horešovský, Jan; Zelený, Lubomír; Reichl, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi obnovy vozového parku DPP -- ED. Je rozdělena na tři části. První část se zabývá historií tramvají v Praze a druhá část popisuje současný vozový park. Ve třetí části jsou zpracovány varianty s možnostmi obnovy vozového parku DPP -- ED.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; tramvaje; bakalářské práce; trolley cars; bachelor's theses