Analýza pojištění záruk v podmíkách ČR se zaměřením na pojištění záruk při vývozu - Minařík, Petr (2010)
Bakalářská práce pojednává o pojištění záruk. Nejprve obecně popisuje tento produkt a srovnává ho s podobným produktem, s bankovními zárukami. Hlavní náplní práce je pojištění bankovních záruk vystavených v souvislosti se získáním nebo plněním smlouvy o vývozu.