Analýza pojištění záruk v podmíkách ČR se zaměřením na pojištění záruk při vývozu - Minařík, Petr; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce pojednává o pojištění záruk. Nejprve obecně popisuje tento produkt a srovnává ho s podobným produktem, s bankovními zárukami. Hlavní náplní práce je pojištění bankovních záruk vystavených v souvislosti se získáním nebo plněním smlouvy o vývozu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pojištění; bakalářské práce; insurance; bachelor's theses