Spoplatnenie cestnej infraštruktúry na Slovensku - Kačala, Tomáš; Zelený, Lubomír; Šiovič, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Vo svojej práci sa venujem zavedeniu elektronického mýtneho systému na Slovensku od výberu jeho dodávateľa a prevádzkovateľa, až po jeho fungovanie v praxi. Načrtnem aj spôsob financovania a výstavby cestnej infraštruktúry ako jedného z dôležitých faktorov, ktoré viedli k potrebe spoplatnenia cestnej siete na Slovensku a následne zavedenia mýtneho systému do praxe. Spomeniem aj problémy, škandály a nedostatky, ktoré sa vyskytli pri zavádzaní systému elektronického mýta. Záverom práce sa pokúsim zhodnotiť celý proces z hľadiska prínosu a záväzkov pre spoločnosť a občanov.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses