Kríza na medzinárodných finančných trhoch - Mikitová, Ingrida; Witzany, Jiří, 1966-; Witzany, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Svojou bakalárskou prácou sa snažím načrtnúť tematiku krízy na medzinárodných finančných trhoch. Cieľom je popísať dôležité príčiny a katalyzátory nedávnej globálnej krízy. Práca poukazuje v prvom rade na nedostatky v regulácii a rizikových transakciách, v rozhodnutiach ľudí, ktorí dnes hľadajú liek pre nakazené inštitúcie. Značnú časť práce venujem aj analýze priebehu a katastrofálnych dopadov na trhy. Čitateľ by sa mal oboznámiť taktiež s aktuálne diskutovanými reformami v oblasti regulácie a dohľadu nad finančnými trhmi.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; riziko; trhy; bakalářské práce; risk; markets; bachelor's theses