Systém osobnej verejnej prepravy v Prahe so zameraním na električkovú dopravu - Fraňo, Pavol; Zelený, Lubomír; Rusko, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalárska práca sa zaoberá pohľadom do systému verejnej osobnej prepravy v hlavnom meste Českej republiky, Prahe. V úvodnej časti vysvetľuje jednotlivé pojmy používané v tomto odvetví, základné delenie segmentu dopravy a používané prostriedky. V ďalšej časti sa pojednáva o procese integrovania verejnej dopravy a jej prínosmi. V poslednej časti sa sústreďuje na históriu MHD v Prahe, bližší pohľad na električkovú dopravu v Prahe a zmenami, ktorá sa vykonávali za storočnicu jej existencie a prehľad liniek v električkovej doprave v Prahe.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses