Možnosti uplatnění japonského systému vedení a řízení v českých podnicích - Jaroš, Jakub; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Japonská kultura se od té evropské velice liší. Pokud chce japonská firma založit pobočku na území České republiky, setká se s celou řadou komplikací. Významných předpokladem úspěchu podniku je komunikace. Ta je však podle českých manažerů označována za slabé místo japonské podnikové kultury aplikované v českých podmínkách. Tato práce dokládá, že je možné zachovat maximální efektivnosti provozu a konkurenční výhody plynoucí z aplikace japonského managementu i v českých podnicích.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Japonsko; bakalářské práce; Japan; bachelor's theses